Web Analytics

Mate City

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
- 1% Mate City elektrische fatbike opvouwbaar

1,674.00

Beste deal op: fatdaddy.nlfatdaddy.nl
Koop voor de beste prijs

Gebruik kortingscode IEDEREENELEKTRISCH voor 25 euro korting bij fatdaddy.nl!

Mate City Prijzen

€1.674,00 €1.699,00

Prijsgeschiedenis

-

Beschrijving

De Mate City de perfecte elektrische vouwfiets om dagelijks op te rijden. De e-fatbike komt met een heleboel slimme functies, zo is hij makkelijk op te vouwen tot een compact pakketje. De Mate City heeft een topsnelheid van 32 kilometer per uur en een bereik van 50 kilometer. De elektrische fiets wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 500 watt.

Elektrische vouwfiets met alleen maar voordelen

Niet alleen is de fatbike makkelijk opvouwbaar, ook klap je de trappers met 1 klik in waardoor de fiets nog makkelijker op te bergen is. Vaak mis je bij een elektrische vouwfiets een hoop opties die je op een normale fiets wel hebt. BIj de Mate City is dit niet het geval. Deze is namelijk voorzien van vering aan de voor- en achterkant, schijfremmen, Shimano versnellingen, een krachtige elektromotor en een mooi scherm.

Doordat het frame van de Mate gemaakt is van aluminium is de fiets erg licht, hij weegt namelijk nog geen 22 kg. Het zadel en het stuur zijn makkelijk te verstellen en de fiets is geschikt voor fietsers met een lengte van 1.50 tot 2 meter. Ook is de fiets van 7 Shimano versnellingen voorzien die zorgen voor perfecte transities tussen het schakelen. Met de grote all-terrain banden kan je zonder problemen op ieder wegdek rijden.

Op het kleurendisplay kan je verschillende parameters aflezen. Zo kan je hier de snelheid, gereden kilometers en het batterijniveau op bekijken. Ook kan je met fysieke knoppen de modussen van de fiets bedienen. Ook is de Mate City uitgerust met een USB-poort om bijvoorbeeld je smartphone mee op te laden.

Mate City kopen

De Mate City is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo is hij beschikbaar in de kleuren: zwart, blauw, goud en roze. De Mate city kan je kopen bij verschillende aanbieders, bekijk onze handige prijsvergelijker om de beste prijs te vinden. Op zoek naar iets met meer vermogen? Bekijk dan ook de Mate X met een vermogen van 750 watt.

Extra informatie

Specificaties: Mate City

Merk

MATE.Bike

Model

City

Topsnelheid

32 km/u

Vermogen

500 watt

Actieradius

tot 50 km

Gewicht

21,5 kg

Maximale Belasting

125 kg

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Mate City”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iedereenelektrisch
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart