Web Analytics

Lime step

Lime logo

Met een deelstep van Lime kan je heel snel van op de plaats van bestemming zijn. Het is een ideaal alternatief voor het openbaar vervoer, of juist heel goed te gebruiken in combinatie met het openbaar vervoer om lange afstanden af te leggen. Met behulp van de app kan je vinden waar de dichtstbijzijnde lime step staat, je ontgrendelt de step en rijden maar! Helaas is het nog niet mogelijk om op een lime step te rijden in Nederland, wel zijn er lime steps beschikbaar in België en meer als 30 andere landen.

De elektrische deelstep van Lime

Lime is opgericht in 2017 en is al snel uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van elektrische deelsteps. Met behulp van de lime app kan je de elektrische scooters, elektrische fietsen en normale fietsen vinden en vervolgens met behulp van de QR-code op het voertuig ontgrendelen. Als je de rit hebt bevestigd dan kan je vervolgens gebruik maken van het voertuig. Ben je aangekomen op de plaats van bestemming? dan kan je via de app vervolgens de rit weer beëindigen. Dit moet wel op een locatie gebeuren die niet verboden is om de voertuigen te stallen. Een alternatief voor de Lime step is de Bird step.

Lime deelsteps

Met behulp van de app kan je ook zien hoeveel accu het voertuig nog heeft en wat de resterende actieradius is. Zo kan je de gemakkelijk de keuze maken welke step je kan pakken die nog voldoende actieradius heeft. De Lime-S step is gebaseerd op de Ninebot ES4.

Lime kortingscode

Met behulp van de kortingscode RD2BW77 of door op deze link te klikken is het mogelijk om een gratis ontgrendeling te krijgen ter waarde van €1 te krijgen. Als je een account hebt kan je ook een eigen code kortingscode aanmaken om te geven aan je vrienden. Hierdoor ontvang je beide gratis een ontgrendeling.

Lime Juicer

Om de Lime voertuigen op te laden maakt Lime gebruik van Lime Juicers, dit zijn personen die voor een vergoeding de voertuigen opladen. In de Lime app kunnen zij alle voertuigen bekijken en zien wat de vergoeding is om dit voertuig op te laden. De Lime steps mogen vanaf 9 uur ’s avonds opgehaald worden zodat de Lime juicers deze vervolgens ’s ochtends thuis kunnen opladen. Voor 7 uur ’s ochtends moeten de steps weer beschikbaar zijn op de aangewezen punten. In Brussel verdient een Lime Juicer ongeveer 5 tot 10 euro gemiddeld per step. Dit is afhankelijk van de vraag en de locatie.

Vraag en antwoord

Wat kost het huren van een Lime step?

De kosten van een Lime step is verschillend per land. Gemiddeld liggen de kosten op €1 om de elektrische step te ontgrendelen en €0,20 per minuut. Het huren van een Lime step in Brussel ligt op €1 om de step te ontgrendelen en €0,25 per minuut. In Parijs liggen de kosten op €1 om de step te ontgrendelen en €0,20 per minuut. De kosten voor een ritje van 15 minuten in Parijs ligt dus op €4.

Waar is Lime beschikbaar?

Lime beschikbaarheid locaties

Lime is in meer als 30 landen beschikbaar, helaas in Nederland nog niet. Om alle locaties te vinden waar Lime beschikbaar is raden we je aan om de website van Lime te bekijken. Op de afbeelding staan alle locaties aangegeven waar Lime beschikbaar is.

Hoe werkt het huren van een Lime step?

1. Download De Lime app, de app is beschikbaar voor Android en iOS. Ook is het mogelijk om in de Uber app gebruik te maken van Lime.

2.Maak een account aan of log in met je bestaande account. Inloggen met Facebook is ook mogelijk.

3.Voeg een betaalmethode toe, hierbij kan je kiezen tussen een creditcard of Google Pay.

4.Vind met behulp van de app de lime step waar jij op wilt rijden.

5. Ontgrendel de step door de QR-code te scannen met de app.

6. Als je klaar bent met rijden en als je de step geparkeerd hebt in een toegestane zone, dan kan je in de app de rit beëindigen.

7. Als de rit is beëindigd geeft Lime je een overzicht van het gereden aantal kilometers, reistijd en de kosten van het ritje.

Iedereenelektrisch
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart